Close

2013-09-05

AirPrint

I tisdags installerade jag en laserskrivare hos ett nätverk som jag deltar i. Skrivaren skulle som de flesta idag fungera både för Mac och PC! Jag hade dock innan köpet ställt krav på att den även skulle ha AirPrint (Apples egen trådlösa – ej WiFi) kommunikation! Som vanligt (för vilken gång i ordningen) fungerade inte installations-CDn för Mac. Detta löste sig ändå genom systeminställningar – skrivare och lägg till (Rendezvous)! Men det bästa var att utan några som helst inställningar kunde jag skriva ut direkt från min iPhone (via AirPrint)! Detta utan att belasta WiFi nätverket!
Välden tar nog ett litet steg vidare varje dag!

One Comment on “AirPrint

party dresses uk
2013-09-25 at 15:08

What’s up to every one, the contents existing at this web page are truly amazing for people knowledge, well, keep up the good work fellows.

Svara

Kommentera